Om Os

Om Xtraren

Bedre rengøring til konkurrencedygtige priser


Om Xtraren

Xtraren blev grundlagt i efteråret 2011, og på daværende tidspunkt mente vi at der manglede et firma der kunne gøre op med priser i forhold til kvalitet.
Vi mener, at kunne udføre et stykke arbejde, som alle kan betale. Vi tager os af både store og små opgaver, og vi har et tæt forhold til kunden, og vi tager os af sociale og personlige arrangementer, som vi tilrettelægger efter dit ønske.

Vores medarbejdere

Tillid mellem Xtraren og kunde er alfa omega, og derfor er det også vigtigt for os med dygtige og stabile medarbejdere. Derfor er fundamentet hos os et hold af medarbejdere, der har en stolt, faglig holdning til rengøring og som har styr på detaljerne. Dette er med til at skabe et stykke arbejde vi kan være stolte af, og i sidste ende smitter det af på dig som kunde. For at yde et højt serviceniveau håndplukker vi vores rengøringsassistenter og sikrer, som en selvfølge, at de alle er i besiddelse af en ren straffeattest.
  • “Sund fornuft

    Vi slukker altid lyset efter os. Vi oplader ikke maskiner længere tid end nødvendigt og aldrig i weekenden. Vi tjekker støvsugeren regelmæssigt, skifter pose hver uge og slukker, når maskinen ikke er i brug.
  • -

    Vi lader aldrig vandet løbe unødigt. Vi doserer altid rengøringsmidler omhyggeligt og efter forskrifterne . Vi vasker med omtanke og fylder servicemaskiner helt op og undgår skyllemidler til klude og mopper.
  • er også en kvalitet”

    Vi bruger kun tørretumbleren, hvis klude og mopper ikke kan nå at tørre – og altid på timer.

Comments are closed.