Services

Arbejdsplads kontra dit hjem – Kvalitetsrengøring

Rene og pæne kontorer giver et godt arbejdsmiljø, glade og tilfredse medarbejdere. Ligesom et rent og rytteligt hjem giver en langt positiver atmosfære.
Rengøringen tilpasses kundens ønsker og behov for kvalitet og hyppighed.
Vi tilbyder dig en individuel rengøringsløsning for dig som privatperson eller som erhvervsdrivende.
For virksomheden kan det veksle mellem let og grundig rengøring – alt efter lokalernes anvendelse og belastning. En rengøring der udføres af faste medarbejdere, der hver dag sørger for at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø. Hos os vil du opleve et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid.

Daglig rengøring i virksomhed

Lokalerne luftes ud, service samles ind, papirkurve tømmes, støvsugning af alle tæppebelagte gulve, vask af hårde gulve mm.
Vi laver planen sammen med dig og laver en skriftlig aftale ud fra dine ønsker.
Dette er med til at skabe tryghed og tilfredshed så vidt for dig så vel som os.

Ugentlig rengøring i virksomhed

Den ugentlige rengøring kan eksempelvis være pletfjerning på døre og karme, afkalkning af sanitet, afstøvning af billedrammer, polering af computerskærme og støvsugning af polstrede møbler med mere.
Dette laves selvfølgelig også som en skriftlig aftale, så det bliver lige præcis efter dine behov.

Trappevask

Som noget af det første du ser når du kommer ind i et boligbyggeri er hvordan trapperne er vasket.
Vi tilbyder enhver form for behandling af trapper som er med til at gøre at de holde længst muligt tid og at de holder sig pæne og rene i længst muligt tid.
Hvornår opgaven skal udføres er op til kunden, som kan være boligforeninger, ejendomsadministratorer og private ejere. Vi vasker alle slags trapper såsom terrazzo, træ og linoleum.

 

Comments are closed.